Spuštění registrace na Československý IPA pochod 2022

Spuštění registrace je plánováno na 1. srpna 2022 v 19:00 hod. Na našich stránkách jsme proto již zaktualizovali Podmínky registrace a Propozice pochodu pro letošní rok 2022. Před registrací se prosím seznamte s těmito dokumenty.

V případě, že by jsme byli nuceni konání Československého IPA pochodu 2022 zrušit, tak jsme do registračního formuláře doplnili políčko Adresa pro zaslání ocenění, které prosím vyplňte. Na tuto adresu by jsme Vám pak zasílali ocenění.

Start Československého IPA pochodu 2022 je letos plánovaný do obce Milošová na Slovensku (odkaz na mapu) v blízkosti hranice s Českem. Trasy v letošním roce povedou po území Slovenska a Česka. Trasy jsou v letošním roce plánované dvě v délkách 15 a 20 km. Mapu s trasami se budeme snažit zveřejnit co nejdříve to bude možné.

Na úvodní stránce je ke stažení plakát k letošnímu ročníku Československého IPA pochodu, za jeho sdílení na sociálních sítích nebo přes e-mail či po vytisknutí na nástěnkách na vašich pracovištích budeme moc rádi.

Na webové stránky jsme již doplnili i podobu letošního ocenění, kterou získají účastníci Československého IPA pochodu 2022.

2 komentáře u „Spuštění registrace na Československý IPA pochod 2022“

  1. Ahoj,

    Chtěl bych se přihlásit na virtuální pochod.

    S pozdravem

    Šéf policie Frank Eggert

    Odpovědět

Napsat komentář