Informace k připravovanému Československému IPA pochodu 2020

Vážení pochodníci, přátelé, kamarádi,

i přes vyhlášení tzv. II. VLNY PANDEMIE nákazy COVID-19/20, vyhlášení různých omezení se strany ministerstva zdravotnictví ČR a SR, zařazení ČR do tzv. červených zemí ze strany SR, se jako pořadatelé důsledně připravujeme na organizaci Československého IPA pochodu 2020, který se má konat v termínu 24.10. 2020, opět se startem na HRČAVĚ.

Zvažujeme různá řešení průběhu této již tradiční akce, a také spoléháme, že v době konání bude již situace klidnější a nebudou platit žádná drastická omezení. Věříme, že se Československý IPA pochod 2020 uskuteční v řádném termínu, a Vy se zde budete opět cítit skvěle, tak jako to bývalo po minulé roky.

Nesmírně nás těší, že i přes tuhle nepříznivou situaci s COVID-19/20, počet přihlášených neustále stoupá. Je však samozřejmě nižší, než v předchozích letech.

Můžeme Vám ale garantovat, že v případě, že Československý IPA pochod 2020 nebude možné uskutečnit, zašleme Vám na naše náklady překrásnou medaili spolu s certifikátem Československého IPA pochodu 2020, za tzv. VIRTUÁLNÍ ÚČAST.

Virtuálna účasť: Každý zaregistrovaný účastník si vo svojom okolí prejde akúkoľvek trasu (dĺžka trasy však musí zodpovedať dĺžke, ktorú si účastník sám zvolil pri registrácii na CS IPA pochod 2020). Po zaslaní štartovného čísla a screenshotu absolvovanej trasy, ktorú si počas pochodu sám účastník zaznamená do chytrého telefónu alebo GPS zariadenia, na email pochodu cs.ipamarch@gmail.com, bude každému registrovanému účastníkovi na náklady organizátora zaslaná pamätná medaila spolu s certifikátom.

(Či už pôjdete ako jednotlivec, alebo ako skupina účastníkov, radi uvítame Vaše fotografie z Vašich trás spolu s popiskom, o aké miesto na fotografii sa jedná, pre možné zverejnenie na webe s Vaším súhlasom. Možno sa tak inšpirujeme navzájom o spoznanie ďalších nádherných kútov sveta a užijeme si tak pochod spoločne i keď každý samostatne.)

O ne/průběhu akce Vás budeme blíž informovat v co nejkratším čase, nejpozději však týden před pochodem.

Děkujeme za pochopení.

Tým CS IPA pochodu 2020

4 komentáře u „Informace k připravovanému Československému IPA pochodu 2020“

Napsat komentář